Coaching & therapie

In Driebergen-Rijsenburg werk ik als erkende psychosociaal therapeut, hypnotherapeut en coach. Mijn praktijk, MV-inbeeld genaamd, is gevestigd in Villa Xaverius. Ik werk samen met de reguliere zorgverlening om mensen te begeleiden die worstelen met chronische pijn en/of andere lichamelijke klachten. Ook voor het verwerking van emotionele gebeurtenissen en ontdekkingstochten naar antwoorden op levensvragen kunnen mensen terecht bij mij.

De begeleidingswijze zou je kunnen omschrijven als een soort van fysiotherapie voor je binnenwereld. Het is een combinatie van ervaren en doen. Praktische oefeningen om toe te passen in je dagelijkse leven komen ook aanbod.

Coaching en psychosociale therapie, in combinatie met hypnotherapie, zijn effectieve en doelgerichte behandelmethodes om tot verandering te kunnen komen. Bij lichamelijke onvoldoende verklaarde klachten kan hypnotherapie zelfs de beste keuze zijn. Voor het prikkelbaar darmsyndroom (PDS) is de hypnotherapeutische werking evidence based. De werking ervan is wetenschappelijk aangetoond. 

Lees het geplaatste artikel in het online Nieuwsblad De Kaap.

psychosociaal therapeut hypnotherapeut coach
psychosociale therapie, hypnotherapie, coaching