WIE BEN IK?

Mijn naam is Mirjam Verschoor en ik ben een sensitieve beelddenker.

Na het zien van de documentaire * Hypnose op recept, in 2018, werd ik nieuwsgierig naar de mogelijkheden van hypnotherapie. De nieuwsgierigheid bleef en wat is er mooier in het leven om de weg van nieuwsgierigheid te blijven volgen? Beeldvorming was reeds, als fotograaf, mijn beroep. Als coach en therapeut kan ik jou helpen om jezelf, completer, in beeld te brengen. Ook de delen in jou die je wellicht nu als minder prettig beschouwt, zodat je echt tot positieve veranderingen kan komen.

Ik beschouw moderne hypnotherapie als een aanvulling op de reguliere zorgverlening. Ik werk daarom graag samen met andere zorgverleners. Ik zie enorme positieve effecten van een samenwerkingstraject. Als bijvoorbeeld, nà medisch onderzoek, nog niet duidelijk genoeg is geworden waar je klachten vandaan komen of wat je er zelf aan kan doen. Ik kan jou dan verder op weg helpen bij het kunnen ervaren van meer rust, inzicht, ontspanning en vertrouwen.

Ik ben afgestudeerd aan de Academie Hypnos. Een driejarige opleiding op HBO nivo (inclusief PSBK). Verder volg ik jaarlijks verschillende trainingen en intervisietrajecten om mijzelf verder te specialiseren.

*De documentaireHypnose op recept gaat over medische klachten waarvoor artsen geen verklaring kunnen vinden, bijvoorbeeld mensen met het chronischevermoeidheidssyndroom of met chronische pijn. De meest gehoorde klacht is chronische buikpijn en meestal volgt de diagnose PDS, het Prikkelbare Darm Syndroom. Er is geen medicijn tegen PDS en artsen stonden tot nog toe met lege handen. Tot er onderzoek werd gedaan bij kinderen die met hypnose werden behandeld. Tot verbazing van de artsen zelf bleek het een groot succes. Nu werken al tientallen ziekenhuizen met hypnotherapie.  

psychosociaal therapeut hypnotherapeut coach
professionele erkende psychosociaal therapeut en hypnotherapeut


“Mirjam laat je dingen over jezelf ontdekken die je eerst nog niet wist.”

“Dat elke sessie echt positieve gevolgen had en dat die ook bleven aanhouden en zelf makkelijk toe te passen waren.”

“Tijdens de trance oefeningen bij Mirjam, die ik in eerste instantie best eng vond, maar die ik ervaarde als een diepe ontspanning, kwamen de antwoorden op mijn vragen. Door eenvoudige oefeningen voor thuis werden mijn negatieve overtuigingen duidelijk en omgezet in nieuwe overtuigingen die passen bij mijn situatie nu.”

“Wat ik als meest positief heb ervaren in deze sessie?:
“De duidelijkheid en de rust. Daardoor kon ik me overgeven (terwijl dat niet mijn comfortzone is).”

ijsberg als metafoor

Zet je nu de eerste stap op weg naar meer BALANS? Ik ontmoet je graag in de praktijk.

Want waarom genoegen nemen met het topje van de ijsberg (bewustzijn) als er nog een hele berg van kennis (onbewuste) onder het wateroppervlakte ligt?

Bel met: 06141465700 of mail naar: info@mirjamverschoor.nl als je rationele/bewuste benadering onvoldoende werkt en je nieuwsgierig bent geworden hoe je met psychosociale hypnotherapie meer kan gaan samenwerken met je onderbewuste.